Viime päivinä täällä ei olekaan tapahtunut mitään maata mullistavaa. Lauantaina meillä oli grillibileet, joidenka vauhdikkaimman osan yli minä tyytyväisenä nukuin. Alkuviikon olemme viettäneet HIV-klinikalla, joka toimii osana sairaalaa. Klinikalle tulee ihmisiä HIV-testeihin ja seurantaan. Klinikalla on omat puolensa aikuisille ja lapsille. Potilaat joutuvat maksamaan pienen polimaksun, jonka jälkeen he saavat hoidon ja lääkkeet ilmaiseksi. Suurimman osan ajasta olemme viettäneet lasten polilla. Opparin eteen olemme saaneet sen verran aikaiseksi, että olemme jakaneet kyselylomakkeet hoitajille. Teemme siis opinnäytetyötä Namibialaisten hoitajien tietämyksestä HIV:sta ja HIV:n tarttumisesta. Tänään kävimme  tutustumassa sairaalan akupunktio-osastoon.

Huomenna lähdetään safarille pohjoiseen kuudeksi päiväksi. Ensin ollaan kaksi päivää Swakopmund:issa, joka on saksalaistyylinen kaupunki rannikolla. Sen jälkeen vietämme kaksi päivää Etoshan luonnonpuistossa ja viimeiset kaksi päivää kiertelemme pohjoisen kyliä. Mukaan meitä lähtee kaikki kuusi suomalaista ja Wayne. Yötä olemme teltoissa leirintäalueella. Takaisin ollaan ensi viikon tiistaina.
Nyt pitää lähteä nukkumaan. Lähtö on 04.00 aamulla. Tämän viestin tarkoitus oli lähinnä ilmoittaa, että ollaan tavoittamissa vähän aikaa:)